Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Asap.be nel mese di ott 2019
Colloquio difficile
Candidatura
Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. Ho sostenuto un colloquio presso Asap.be
Colloquio
Eerst was er een gesprek met de kantoorverantwoordelijke en een ervaren HR consultant. Dan selectietesten met review door een externe HR manager en als laatste een gesprek met district manager
Eerst een telefonisch gesprek, nadien een persoonlijkheidstest met IQ test online, daarna een gesprek over de testing en persoonlijkheid overlopen, dan op gesprek bij twee business managers van twee verschillende kantoren, nadien mocht ik aangeven in welk kantoor ik me zag werken, daarna een aanbod gekregen
Domande di colloquio [1]
Domanda 1
Waarom heb je interesse in de functie?
Hoe zie je de functie bij jouw profiel passen?
Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Asap.be nel mese di gen 2019
Colloquio
De sollicitatie procedure was in orde. Heb er een goed gevoel aan overgehouden. Was een goed georganiseerd proces en ook met telkens de nodige feedback en opvolging. Doe zo verder in jullie procedures.