UScellular

Ricerche correlate: Recensioni su UScellular | Offerte di lavoro di UScellular | Stipendi di UScellular | Benefit di UScellular
      Colloqui di UScellularColloqui per Senior RF Planning Engineer presso UScellularColloquio di UScellular

Mobile Telephone Network (MTN)
      BTCL

Colloquio per Senior RF Planning Engineer

25 set 2017
      Chicago, IL

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 6 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso UScellular (Chicago, IL) nel mese di set 2017

First the recruiter will contact you for an phone interview with hiring manager, I had a 30 minutes phone screening, not much technical question but more about work history. If you pass that, you will get Skype or on-site(final) interview. I had 4 people interviewing me on Skype, from Sr. engineer to VP, 1 hour each. Most questions during the final interview are behavioral questions, and questions about your background. Those behavior questions are leadership or complicated situation handling questions, not entry level questions. They informed me the result 1 week after final interview.

Describe when you have different opinion with your colleague, did you end up persuade then or you were persuaded?

They will want your "negative" stories: What was your biggest mistake? Describe a failure you had at work. Didn't meet deadline.. don't feel pressured.