Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso clearXperts (Leuven, Flemish Brabant) nel mese di lug 2021
Colloquio
Er werd zeer kort op de bal gespeeld: ik werd gecontacteerd via LinkedIn, kort daarna volgde een telefonisch gesprek met de wervende medewerker en daarna een face-to-face gesprek met de manager. Na het afleggen van enkele testen, volgde een bespreking van de resultaten en kreeg ik een aanbod. Ik kreeg de tijd om hierover na te denken. Dit volledige proces duurde slechts 1 week.
Domande di colloquio [1]
Domanda 1
Het hele gesprek voelde meer aan als een dialoog dan als een interview. Ze vertelden voor welke taken ze ondersteuning zochten.
Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso clearXperts (Aartselaar, Antwerp) nel mese di dic 2024
Colloquio
Heel goed verlopen. Enkele key words: Open communicatie & erg menselijk. Het gesprek met de recruiters was aangenaam en vlot verlopen. Het proces ging vlot en was duidelijk doorheen heel het traject.