Accuenergy

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Accuenergy | Offerte di lavoro di Accuenergy | Stipendi di Accuenergy | Benefit di Accuenergy
      Colloqui di AccuenergyColloqui per Web Developer presso AccuenergyColloquio di Accuenergy

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

7 nov 2023

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Accuenergy nel mese di set 2023

I applied through Indeed. They sent me a code assessment where I have to develop a web page per request. After submission, I was still completely ghosted. Even after asking the HR for an update, I was being completely ignored. This kind of behavior is utterly unprofessional. If you do not prepare to give at least a little bit of feedback, do not ask the candidate to complete a whole assignment!

Develop a website with Google Map API.

Altre recensioni di colloqui per Web Developer presso Accuenergy

27 mag 2025

Ho sostenuto un colloquio presso Accuenergy

Before the interview, you are required to complete a Pre-Interview Code Submission, which should be a web project developed exclusively using Vue.js. Once the project is completed, please submit the source code by sharing a link to your Git repository. This step is mandatory and will be reviewed as part of the interview process to assess your coding style, project structure, and familiarity with Vue.

Q:intergrate google map api into your web project

23 set 2023
      Toronto, ON

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Accuenergy (Toronto, ON) nel mese di ago 2023

They will send you a assignment but you need to provide the api key. After submitting it, you will be thrown to black hole and no reply even you asking for updates. However, they keep posting job ads. If you want to apply it, be careful. DO NOT SHARE YOUR API KEY !!!

creating a web app using vue and google map api