Accuride

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Accuride | Offerte di lavoro di Accuride | Stipendi di Accuride | Benefit di Accuride
      Colloqui di AccurideColloqui per IT Co-Op presso AccurideColloquio di Accuride

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Colloquio per IT Co-Op

22 giu 2016
      Evansville, IN

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. Ho sostenuto un colloquio presso Accuride (Evansville, IN) nel mese di feb 2014

Brought in to a room with three individuals: HR Manager, IT Manager and senior Infrastructure employee. Interview consisted of basic questions with a mix of position specific questions including how to troubleshoot different processes. Overall the interviewers were very friendly but were looking for an individual that showed prowess in soft skills as opposed to overall technical knowledge. In my opinion, it was more important to find someone who they can mesh easily into the environment that can grow substantially into their role as opposed to years of technical knowledge.

There is a printer that isn't working, what is the first thing you do?

Altre recensioni di colloqui per IT Co-Op presso Accuride

Colloquio per IT Co-Op

14 mag 2021

Ho sostenuto un colloquio presso Accuride

In person interview designed to test basic troubleshooting skills in IT. Overall A+ cert level knowledge that you would need to have. There were both technical managers as well as non technical HR staff.

How would you troubleshoot a printer not working?