Arthrex

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Arthrex | Offerte di lavoro di Arthrex | Stipendi di Arthrex | Benefit di Arthrex
      Colloqui di ArthrexColloqui per Devops Engineer presso ArthrexColloquio di Arthrex

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Colloquio per Devops Engineer

22 lug 2025

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Arthrex nel mese di lug 2025

Resume screening followed by 3 rounds of techincal interview. No coding but they do ask on devops and cloud related tools. Interview was good. They require devops and data engineer. AWS K8 Docker are some of the topics asked

1. How to give S3 cross account access without going over internet 2. S3 deleting older files automatically 3. Service is internal and you need to provide it's access to public self hosted runner 4. K8 node upgrade keeping at least one pod up 5. difference between load balancer and ingress 6. How to ensure pod is only killed after finishing it's internal task 7. How to ensure pods get distributed uniformly in availability zones 8. What are static pods 9. Will pod remain in pending if it is unable to find node to be placed on 10. Terraform replacing particular resource 11. Explain terraform null resource 12. Fixing a corrupted state file in Terraform 13. De duplicate array without using set in python 14. Multi stage builds in docker 15. Difference between CMD and ENTRYPOINT 16. Bash script that was working fine suddenly gives permission denied error. What could be the reason