BWS Stores

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su BWS Stores | Offerte di lavoro di BWS Stores | Stipendi di BWS Stores | Benefit di BWS Stores
      Colloqui di BWS StoresColloqui per Liquor Team Member presso BWS StoresColloquio di BWS Stores

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

24 set 2019
      Melbourne

Altre recensioni di colloqui per Liquor Team Member presso BWS Stores

13 ago 2024

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso BWS Stores (Melbourne)

Email description An overview of our company An icebreaker activity Two small group activities A mini interview A numeracy/literacy test Actual process Sit at tables 1 manager per table ice breakers Go around room (40 people 2 sessions am/pm) tell everyone 2 things about yourself 2 truths 1 lie table only interview part what defines a good & bad customer experience (table only) tell the room what your table came up with (volunteer from table) 1 on 1 interview with table manager they're not looking for hard workers just people who easily assimilate PRO TIP be meek and easy going they're not looking for wave makers

flash

This short video interview can be done on any device with an internet connection. They will help make sure your camera and microphone are working as they should. All they ask is that you relax and be yourself.

Why did you choose BWS?

3 apr 2025

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso BWS Stores nel mese di mag 2024

Overall the interview and application process was pretty straight forwards and to the point. They asked about you and how you can provide to there team, as well as past experience related to customer service

How do you work best under pressure

19 gen 2024
      Prospect

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso BWS Stores (Prospect) nel mese di gen 2024

If your application is progressed you will receive the interview video link. Then you hhave to complete the video in 2 days and when your video is selected you will have an in person interview which mostly has the same questions and a little about you.

Few questions , not much difficult- What excites you about working for BWS? What excites you about working for a team? Your fav drink. who do you drink it with. What does amazing customer service look like to you. Do you have an example? Have you ever encountered a stressful situation at workplace or anywhere else.how did you handle it.