Balfour Beatty

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Balfour Beatty | Offerte di lavoro di Balfour Beatty | Stipendi di Balfour Beatty | Benefit di Balfour Beatty
      Colloqui di Balfour BeattyColloqui per Graduate construction manager presso Balfour BeattyColloquio di Balfour Beatty

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

15 dic 2017
      Slough, Berkshire, South East England, England

Altre recensioni di colloqui per Graduate construction manager presso Balfour Beatty

22 dic 2017
      Londra, Inghilterra
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Balfour Beatty (Slough, Berkshire, South East England, England) nel mese di mar 2017

Two Interviewers, lasted roughly 1 hour. STAR interview response technique is expected. You're expected to demonstrate knowledge about the company, and to also ask questions yourself. Interview focused around describing times and situation in which certain skills and traits were demonstrated.

Explain a time where teamwork and management skills were demonstrated

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Balfour Beatty (Londra, Inghilterra) nel mese di nov 2017

I applied online via the website. After 4 days I received an email telling me that I was invited to a video interview. I had one week to complete. It was an easy video interview and they asked the basic questions.

Why Balfour Beatty and why this role?

2 set 2019
      Londra, Inghilterra
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Balfour Beatty (Londra, Inghilterra) nel mese di mar 2017

Assessment center which involved a group activity where a task was allocated to conduct as a team, an interview with two senior managers and a presentation to conduct to two members of HR.

Describe a scenario in which you had to take action of a situation.