Blubridge Technologies

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Blubridge Technologies | Offerte di lavoro di Blubridge Technologies | Stipendi di Blubridge Technologies | Benefit di Blubridge Technologies
      Colloqui di Blubridge TechnologiesColloqui per AI/ML Engineer presso Blubridge TechnologiesColloquio di Blubridge Technologies

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

10 giu 2026

Altre recensioni di colloqui per AI/ML Engineer presso Blubridge Technologies

9 mar 2026
      Chennai

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Blubridge Technologies (Chennai)

1st round is normal aptitude 20 question 25min And advanced logical reasoning 40 question for 90min I completed these rounds only waiting for next rounds They mentioned there will be a coding round, mathematical round, English (communication round)

Nothing much just a normal aptitude round. Easy to clear

Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. Ho sostenuto un colloquio presso Blubridge Technologies (Chennai) nel mese di feb 2026

Logical reasoning and aptitude(20 and 40 ques) maths questions (10 and 40 ques) [engineering 1st yr syllabus] matix differentiation eigen values boolean algebra English Grammer check English- Summarizing the paragraph

I completed assesment waiting for results

18 ago 2025
      Colloquio difficile

I attended three rounds at Blubridge Technologies. The first round was an aptitude test, followed by a slightly challenging math test in the second round. The final round was a face-to-face interview with the Head of the organization. Overall, it was a great experience.

To give rating for my math skills.