Borealis AI

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Borealis AI | Offerte di lavoro di Borealis AI | Stipendi di Borealis AI | Benefit di Borealis AI
      Colloqui di Borealis AIColloqui per Devops Engineer presso Borealis AIColloquio di Borealis AI

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Colloquio per Devops Engineer

31 ago 2023
      Vancouver, BC

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 2 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Borealis AI (Vancouver, BC) nel mese di lug 2023

Recruiter DMed me on LinkedIn - Phone call with recruiter - Phone call with Hiring Manager - 3 Technical rounds, 1 is coding (LC medium), 1 pipeline, 1 system design. Was explicitly told system design would be general application design, but the interview was building an MLOps application. Pipeline interview was pretty straight forward. If you are interviewing, don't believe what the recruiter says for system design, I was actively misguided since I asked them if this scenario would be asked, prep ML pipelining / ML ops app design. Comp was never discussed, pretty sure they would come in with some lowball 80k TC even if they gave me an offer. Worst part, they made me wait for a month before giving the most generic rejection email lol, would not work for these guys.

Q. Generic LC medium, generic CI/CD pipeline questions.

Altre recensioni di colloqui per Devops Engineer presso Borealis AI

Colloquio per Devops Engineer

16 lug 2023

Ho sostenuto un colloquio presso Borealis AI

Contacted by company recruiter through LinkedIn. First stage with team manager, light technical questions. Second stage: 3 remote interviews, back to back. Last stage was supposed to be a full-team conversation for team fit.

LeetCode easy problems, string manipulation. General CI/CD concepts. System design interview.