Passa al contenutoPassa al piè di pagina
  • Lavori

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

CT

Questa è la tua azienda?

Chi siamo
      Recensioni
      Stipendi e benefit
      Lavori
      Colloqui
      Colloqui
      Ricerche correlate: Recensioni su CT | Offerte di lavoro di CT | Stipendi di CT | Benefit di CT
      Colloqui di CTColloqui per Wordpress Developer presso CTColloquio di CT

• Aiuto
      • Linee guida
      • Condizioni d'uso
      • Privacy e scelte pubblicitarie
      • Non vendere né condividere le mie informazioni
      • Strumento per l'accettazione dei cookie

Lavora con noi

• Inserzionisti
      • Carriere
      Scarica l'app

• Cerca:
      • Aziende
      • Lavori
      • Località

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Aziende seguite

Ricerche di lavoro

Ricevi suggerimenti e aggiornamenti personalizzati avviando le tue ricerche.

23 giu 2023
      Rio de Janeiro
      Colloquio facile

Candidatura

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso CT (Rio de Janeiro) nel mese di gen 2023

They asked me to do a code challenge that took some hours and they did not get back with any update. It was a time-consuming skill test and after you do it, you stay on the dark.

Altre recensioni di colloqui per Wordpress Developer presso CT

1 giu 2024
      Colloquio difficile

Candidatura

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso CT nel mese di mag 2024

Total Scam and waste of time. Sent and email to me demanding that I complete an hour+ skills test online before they would even talk to me via video call or phone. They make you do an hour+ online skills test and further application and never get back to you.

To complete your application, we would like to invite you to take our skills test: The skills test will include a review of your experience and technical abilities. We suggest you use a desktop or laptop computer to complete your test. Some tests include a short 3-5 minute introduction video at the end; please make sure to have a webcam or smartphone with a video camera available to record one. Test Overview: 15 minutes; VIDEO INTERVIEW (video camera needed): 15 minutes; DEVELOPMENT CHALLENGE: 60 minutes

26 gen 2024
      Colloquio nella media

Candidatura

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso CT nel mese di nov 2023

Sent me a "skills test" that was a waste of my time. This company has rolled-out their own HR recruitment platform, so they can literally send this 4-hour skills test, which is supposed to take "90 minutes", to every single incoming applicant without any additional cost to them. I found this very disrespectful of my time

They asked around 20 questions about my experience, which was supposed to take "15 minutes", but takes more like 1 -2 hours if you want them to be well-written.
      Rispondi alla domanda

They asked for a 3-5 minute video about yourself, which they say should take you "10 minutes", but takes you more like 1 hour if you want to prepare yourself a bit and with re-takes.