Cause Inspired Media

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Cause Inspired Media | Offerte di lavoro di Cause Inspired Media | Stipendi di Cause Inspired Media | Benefit di Cause Inspired Media
      Colloqui di Cause Inspired MediaColloqui per Digital Strategist presso Cause Inspired MediaColloquio di Cause Inspired Media

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Colloquio per Digital Strategist

12 feb 2024

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Cause Inspired Media nel mese di gen 2024

I attended two interviews for the position, but encountered concerning signs about the job. One notable issue was their reluctance to accommodate my request to give notice to my current employer. Overall, the experience felt quite unusual.

Can you teach me something?
      Risposta di Cause Inspired Media
      4mo
      We appreciate your feedback on our interview process, thank you! We have a very open policy when an employee gives notice as we know how valuable proper notice is when given well in advance of an employee's departure. As we understand the value of notice for our company, we encourage all new hires to provide this same courtesy to all new hires as well. As we do not have any details regarding your specific offer, we can not say if there was a misunderstanding or a request to give notice beyond the customary 2 weeks. However, we have had new hires request to give more than 2 weeks in the past and we were able to work within their requested notice timeline for these cases. We hope things worked out well for you in your job search and please keep us in mind for future opportunities.