Devexperts

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Devexperts | Offerte di lavoro di Devexperts | Stipendi di Devexperts | Benefit di Devexperts
      Colloqui di DevexpertsColloqui per Android Developer presso DevexpertsColloquio di Devexperts

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Colloquio per Android Developer

2 set 2024

Ho sostenuto un colloquio presso Devexperts nel mese di giu 2024

They asked for nationality at the technical interview and after that the interviewer finished the interview. So racist. Cannot believe they rejected me because of my nationality. Explain object oriented principles What is your nationality Explained the vacancy I applied for And then finish the interview I cannot believe it happened

Explain the object oriented principles

So What is your nationality?
      Risposta di Devexperts
      Hello, thank you for your review. Devexperts does not ask about nationality during the interview process, as it has no bearing on our hiring decisions. We would like to emphasize that any discrimination based on nationality, religion, or race is absolutely unacceptable at our company. These are serious accusations that require evidence, and we encourage you to reach out to us at dxfeedback@devexperts.com so we can investigate your case fully.