E TO E Rail

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su E TO E Rail | Offerte di lavoro di E TO E Rail | Stipendi di E TO E Rail | Benefit di E TO E Rail
      Colloqui di E TO E RailColloqui per Project Manager presso E TO E RailColloquio di E TO E Rail

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Colloquio per Project Manager

26 nov 2016
      Hyderabad

Altre recensioni di colloqui per Project Manager presso E TO E Rail

Colloquio per Project Manager

25 nov 2016
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso E TO E Rail (Hyderabad) nel mese di giu 2012

A recruitment agency calls you after finding your resume on job portals. They call you only if they found your resume relevant for this job. Recruitment agency takes all relevant documents. Sets up the interview with company. Company HR calls you if there is any change in interview scheduled time or location. You attend the technical interview. Just after technical interview you attend the HR Round with Salary discussion. If you are selected they release the offer letter to your mail ID within a week.

Your Education? Your Experience? Knowledge the project management of construction activities? What tools do you use for project management? Do you have experience in railway construction? Please explain you railway experience in project management?

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto 3 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso E TO E Rail (Bengaluru) nel mese di apr 2016

Direct interview for senior level candidates. They ask about work experience, tough situations one would have encountered in professional life, how they solved it, what improvements can be brought in the present conditions etc. But none of your experience can be implemented here. These guys have their own set of rigid vintage mindsets.

What are the toughest situations you have encountered so far and how did you resolve them?

Why did you quit from your earlier company?

How do you keep current in your domain?

What are doing now to improve your qualifications now?

Would you like to travel for business reasons?