Emax Technologies

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Emax Technologies | Offerte di lavoro di Emax Technologies | Stipendi di Emax Technologies | Benefit di Emax Technologies
      Colloqui di Emax TechnologiesColloqui per Developer presso Emax TechnologiesColloquio di Emax Technologies

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Colloquio per Developer

30 mar 2018
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. Ho sostenuto un colloquio presso Emax Technologies (Bengaluru)

horrible, Dey invited students (15), they didn't even have a sitting arrangement for us. there will be 2 rounds, but the company is very bad. so I suggest you don't join the company. They have three years bond, starting salary is btw 10-12 k per month for three months n from then based on performance they will say. but don't expect more because they give a maximum hike of 1k in 6months.

Be good in whatever u write in your resume, dey will ask on that only.

Altre recensioni di colloqui per Developer presso Emax Technologies

Colloquio per Software Engineer

2 giu 2019
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Emax Technologies (Bengaluru)

It includes one technical discussion one programming round and one HR discussion. Technical discussion will be on basics of technology's you chosen. Programming will be bit tricky. And in hr discussion she will tell you a set of lies very politely. And won't even Full fill single word they told

Basics of technology's you know based on resume. And programming round will be tricky