First Legal, P.A.

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su First Legal, P.A. | Offerte di lavoro di First Legal, P.A. | Stipendi di First Legal, P.A. | Benefit di First Legal, P.A.
      Colloqui di First Legal, P.A.Colloqui per Attorney presso First Legal, P.A.Colloquio di First Legal, P.A.

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Colloquio per Attorney

30 mar 2017

La procedura ha richiesto più di una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso First Legal, P.A.

Help build practice so we can learn your techniques and then fire you. This company hopes to hire people so firm can learn new things (areas of law/marketing) and then quickly fire you once you have brought their staff up to speed. They make a lot of promises, qualified with "maybe ". They expect you to bring in your own cases plus some.

What is your portable business?

Where do you get your cases from?

How long do you think it would take you to teach our staff to become self-sufficient in doing X?