Fresno County

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Fresno County | Offerte di lavoro di Fresno County | Stipendi di Fresno County | Benefit di Fresno County
      Colloqui di Fresno CountyColloqui per County Jail Maintenance presso Fresno CountyColloquio di Fresno County

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Colloquio per County Jail Maintenance

22 ott 2011
      Fresno, CA

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Fresno County (Fresno, CA) nel mese di set 2011

3 men asked questions off a prepared worksheet, some of which they didnt know the answers to. Questions didnt seem relevant to the job description. They had difficulty explaining some of the questions when i asked about them. When you go to a face to face interview, you expect to give examples of how you tackle certain situations, how well you work under pressure and with others, and what some of your skills and strenghts are. This interview gave zero chance of this. I couldnt give them references, accolades or certificates, or even my last performance review. A real disspointment.

Whats a 3 phase breaker relay?
      4 risposte

What is a single phase circuit break, and how does it work?
      2 risposte