Honeywell

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Honeywell | Offerte di lavoro di Honeywell | Stipendi di Honeywell | Benefit di Honeywell
      Colloqui di HoneywellColloqui per Service Engineer presso HoneywellColloquio di Honeywell

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

13 giu 2014

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. Ho sostenuto un colloquio presso Honeywell

Recruiting agency call me to send in the cv for review. Arrangement of interview is made after review of CV by the hiring manager. Introduction about yourself, questions on final year project. Strength and challenge on past experience. Skills in dealing with customer. Skills in IT. Experience on machine and system used before.

Question on the dcs system and electical concept.

Altre recensioni di colloqui per Service Engineer presso Honeywell

16 nov 2023
      Hong Kong

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto 3 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Honeywell (Hong Kong) nel mese di nov 2023

HR is very nice and patient. Quesitons are not too hard, almost based on your CV and working experiences. Cantonese is required, since this positon should have communicates with customers.

Introduce yourself; Have you faced any difficulties before? and how did you solve them?

25 mag 2018

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Honeywell

It was an online interview. a little bit tough ( for me). system knowledge, learning ability. judging by checking overall system knowledge. asking for communication protocols, field/ on-site working knowledge. communication skills. problem handling ability. previous employer. previous experience.

what are tough projects or service jobs?