House Tipster

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su House Tipster | Offerte di lavoro di House Tipster | Stipendi di House Tipster | Benefit di House Tipster
      Colloqui di House TipsterColloqui per Freelance Writer presso House TipsterColloquio di House Tipster

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Colloquio per Freelance Writer

11 set 2017
      Ridgefield, NJ

Altre recensioni di colloqui per Freelance Writer presso House Tipster

Colloquio per Freelance Writer

1 set 2017
      Newark, NJ

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso House Tipster (Ridgefield, NJ) nel mese di mag 2017

You are asked to submit a 500 word article on interior design or something in that vein. If accepted you would receive $25. It was an easy enough task and interview process.

Submit a 500 word article on interior design

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso House Tipster (Newark, NJ) nel mese di ago 2017

The interview process requires you to submit one 500-1000 trial article on a 'House Tips' topic for the editing team to evaluate, with the promise of $25 if it was published to the website. Despite several emails to the Editor in Chief requesting an update on my application, I never received a response despite him forwarding the actual job description first. Completely unprofessional and a waste of time. If you want to spend an hour on an article, you'll never hear back on, apply here.

Needed to submit a trial article - no questions asked
      Risposta di House Tipster
      Unfortunately, due to the volume of responses, we are not able to respond to audition articles that are not accepted.