Japan Third Party

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Japan Third Party | Offerte di lavoro di Japan Third Party | Stipendi di Japan Third Party | Benefit di Japan Third Party
      Colloqui di Japan Third PartyColloqui per Software Engineer(Internship) presso Japan Third PartyColloquio di Japan Third Party

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Colloquio per Software Engineer(Internship)

16 mag 2026
      Tokyo
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. Ho sostenuto un colloquio presso Japan Third Party (Tokyo) nel mese di mag 2026

It's a luck based scam (as far as i know) It's a company that targets universities for campus recruitment The process has 4 steps, 1st they conduct a technical assessment which is very hard, Yet as per my knowledge around 30K student worldwide passed their assessment. Next stage is a personality interview, they give you 30 seconds to 2 minutes and doesn't even ask a technical question. How can they judge a person with just 30 seconds. This raised a red flag for the company. (they don't even provide a interview assessment review when asked, source-> my friend who got rejected here) next is project based work, they will train you and give you a project for 1.5 months (i am currently at this stage) as far as i know next round is a CEO panel interview after which they call you to japan (i doubt it.)

In the Personality interview i got asked about My name + university name, along with if i know about cloud and containers, that's it