Karvy Computershare

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Karvy Computershare | Offerte di lavoro di Karvy Computershare | Stipendi di Karvy Computershare | Benefit di Karvy Computershare
      Colloqui di Karvy ComputershareColloqui per Database Developer presso Karvy ComputershareColloquio di Karvy Computershare

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Colloquio per Database Developer

6 mar 2019
      Hyderabad

Altre recensioni di colloqui per Database Developer presso Karvy Computershare

Colloquio per Database Developer

7 ago 2015
      Hyderabad
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Karvy Computershare (Hyderabad) nel mese di giu 2015

Day 1 will be your Technical Interview.... They will enquire on our strong areas and they do come up questions on the same. If you are strong practically then it will be a cake walk 2. Manager Round

1. CTE's - Employee Heiraichy 2.Prime Numbers from 1 - 1000 3. Split Delimiters 4.Initial Caps Function 5.Triggers

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Karvy Computershare (Hyderabad) nel mese di set 2013

Asking about the previous project details, questions on technology. more on sql,ssis. covers the procedures, functions, TSQL statements, date functions etc. Work Closely with Risk Managers to help specify and design reports. Take requirements from design through to deployment Collaborate with the work-stream managers to ensure on time deliveries Interpret user requirements and create industry standard reports Present work to stakeholders Work with other developers to deliver the final product

waht is u r current project?