Lexus

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Lexus | Offerte di lavoro di Lexus | Stipendi di Lexus | Benefit di Lexus
      Colloqui di LexusColloqui per Customer Service Representative presso LexusColloquio di Lexus

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Colloquio per Customer Service Representative

27 apr 2016
      Torrance, CA

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Lexus (Torrance, CA) nel mese di ott 2014

- Pre-assessment Test where they test your typing skills and ask you case scenario questions - Phone Interview where they ask you a few basic interview questions - 1st Round Interview with 2 Supervisors where they ask you common interview questions, along with STAR format questions - 2nd Round Interview with 2 Managers with mostly STAR format questions (difficult, but with preparation, you'll do well)

A few STAR format behavioral questions are asked - Tell me about a time when you had to use your presentation skills to influence someone’s opinion. - What is your typical way of dealing with conflict? Give me an example (Tell me about a recent situation in which you had to deal with a very upset customer.)

Altre recensioni di colloqui per Customer Service Representative presso Lexus

Colloquio per Customer Service Representative

19 ago 2022
      Houston, TX

La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Lexus (Houston, TX) nel mese di gen 2020

Interviewed for a CSR position and was not selected, application, interview, call back and the letter of denial I am unsure why this ask for 30 works if you do not have 30 to give simple process

Job history only and education level