Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Lidl nel mese di feb 2023
Colloquio
ze stellen meerdere vragen en geven je ook een wiskunde test om te zien of je kassa zou kunnen doen aan de hand van de juiste antwoorden. Ze zien ook hoe snel je het doet.
Domande di colloquio [1]
Domanda 1
Hoe ga je om met klanten als ze iets niet vinden. Bijvoorbeeld, de klant zoekt een haarkleur dat je niet in de winkel hebt, hoe help je die verder?
Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Lidl (Utrecht) nel mese di mar 2021
Colloquio
Supermarktmanager waarmee ik een gesprek zou hebben, wist niet eens dat ik zou komen. Hij had mijn sollicitatie brief en cv ook niet gelezen. Snel op internet gegaan en doorgelezen. Snel door vragen heen gegaan. Leek niet geinteresseerd te zijn.
Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Lidl nel mese di giu 2020
Colloquio
Ik werd uitgenodigd voor een gesprek, waarbij ze een reeks vragen stelde.
Daarna werd meteen verteld dat ik mocht starten met een contract van 6 maanden, daarna kon het omgezet worden in een vast contract als ik dit zou willen.
Domande di colloquio [1]
Domanda 1
Ben je flexibel, aangezien er wisselende uurroosters zijn.