MBO Amersfoort

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su MBO Amersfoort | Offerte di lavoro di MBO Amersfoort | Stipendi di MBO Amersfoort | Benefit di MBO Amersfoort
      Colloqui di MBO AmersfoortColloqui per Leerkracht pedagogiek presso MBO AmersfoortColloquio di MBO Amersfoort

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Colloquio per Leerkracht pedagogiek

13 mar 2023

Ho sostenuto un colloquio presso MBO Amersfoort

Ik had 2 gesprekken waarbij er aan beide kanten positieve gevoelens waren, waarna er aan mij is verteld dat ik na een meeloopdag kon laten weten of ik de baan wilde hebben. De meeloopdag zou in teken staan van de creatieve vakken en de jongere studenten, aangezien ik voornamelijk die vakken zou geven en eerder genoemde doelgroep zou lesgeven. Echter, bij de meeloopdag heb ik geen enkel creatief vak gezien en heb ik voornamelijk volwassenonderwijs gezien. Hierna kreeg ik de terugkoppeling dat ze toch niet met mij in zee wilde gaan, omdat ik niet enthousiast zou zijn. Ondertussen waren er ook al gesprekken over de onderhandeling van salaris. Dit is geen manier van doen en de school slaat hier echt een flater.

Hoe denk je de studenten te activeren om met de creatieve vakken aan de slag te gaan?

Hoe denk je om te gaan met de weerstand van de studenten?