Opcito Technologies

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Opcito Technologies | Offerte di lavoro di Opcito Technologies | Stipendi di Opcito Technologies | Benefit di Opcito Technologies
      Colloqui di Opcito TechnologiesColloqui per Devops Engineer presso Opcito TechnologiesColloquio di Opcito Technologies

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

12 ago 2021
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto più di una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Opcito Technologies (Poona) nel mese di giu 2021

Interview Process consists of 2 technical Rounds and Final HR discussion. Mostly you will be evaluated based on your DevOps & Cloud Skills. If you have hands-on experience of the tools like Jenkins, Maven, Sonar, Nexus, Ansible, Terraform then you should be able to crack the interview process. You will also be evaluated on containerisation technologies like Docker & Kubernetes. Have certifications of DevOps & Cloud Technologies is added advantage.

Questions as below:- 1. How to configure VPC, Subnets, Routable. etc. 2. How to access internet in private subnet 3. what is difference between NACL & Security groups 4. How to access S3 bucket from EC2 instance. 5. How to access S3 bucket without internet. 6. What is multi-stage docker image. 7. What is taint & toleration is kuberntes. 8. What are master & slave node components in kubernetes. 9. How to write terraform. 10. what is terraform backend? What are different type of backend. 11. What is role in Ansible? 12. What are handlers in Ansible. 13. What gather_facts in Ansible.

Altre recensioni di colloqui per Devops Engineer presso Opcito Technologies

31 gen 2023
      Poona

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Opcito Technologies (Poona) nel mese di gen 2023

The interview was smooth process. Very nice leaders Unfortunately my skills were mis matched but it was good experience overall. You can prepare well and land a job in this company has a good future

Daily roles and responsibilities What is terraform and terraform intermediate questions Explain docker and kubernates Azure Devops workflow Devops components

12 feb 2022
      Poona

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Opcito Technologies (Poona) nel mese di feb 2021

Overall process was good, hr coordination was also good, people are supportive, inetervier process was quick, got offer in very less time, technical persons during the interviews are also supportive in nature , very good questions

Explain the current technologies you worked on