Terra Guidance

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Terra Guidance | Offerte di lavoro di Terra Guidance | Stipendi di Terra Guidance | Benefit di Terra Guidance
      Colloqui di Terra GuidanceColloqui per Wellsite Geologist/Mudlogger presso Terra GuidanceColloquio di Terra Guidance

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Colloquio per Wellsite Geologist/Mudlogger

3 ott 2022

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Terra Guidance nel mese di set 2022

Applied, got contacted 5 days later, interviewed via teams, no real technical questions aside from "describe mudlogging in your own words" it was largely questions tat would be applicable to living on site / dealing with long shifts.

would you rather be dust in the wind or a plant with roots? do you have any mud logging expirence? what percent of people do you think would steal 10$ worth of supplies per month? if we asked you to train someone would you feel we were taking advantage of you? if you had time off, and we needed you to cover a rig, would you be willing to work several weeks in a row without going home? what is your greatest accomplishment? what are some concerns you might have with living on site at a rig? would you have difficulty staying focused for 12 hour shift? if you had to send us a video of you performing karoke what song would you chose?