TopOperative AI

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su TopOperative AI | Offerte di lavoro di TopOperative AI | Stipendi di TopOperative AI | Benefit di TopOperative AI
      Colloqui di TopOperative AIColloqui per Python Developer presso TopOperative AIColloquio di TopOperative AI

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

Colloquio per Python Developer

13 nov 2024
      Cyberjaya

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso TopOperative AI (Cyberjaya) nel mese di nov 2024

They scheduled a job interview for me, so I put everything in my life on hold and spent four days preparing. Just a few hours before the interview, they requested my resume again, and after I sent it, they postponed (effectively canceled) the interview without providing any reason. When I requested clarification, they ignored my messages completely. I am deeply disappointed that a supposedly professional firm would act in such a disrespectful and inconsiderate manner. I am grateful to have learned about their management style and mindset before committing to such an organization

Interview canceled No questions was given