Tubitak Bilgem

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Tubitak Bilgem | Offerte di lavoro di Tubitak Bilgem | Stipendi di Tubitak Bilgem | Benefit di Tubitak Bilgem
      Colloqui di Tubitak BilgemColloqui per Researcher presso Tubitak BilgemColloquio di Tubitak Bilgem

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor," "Worklife Pro," "Bowls" e il relativo logo sono marchi registrati di Indeed, Inc.

16 mar 2016
      Istanbul

Altre recensioni di colloqui per Researcher presso Tubitak Bilgem

7 giu 2024
      Ankara

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Tubitak Bilgem (Istanbul) nel mese di gen 2012

Project manager asks you to come for an on site interview. They ask you technical questions and when you pass they introduce you to upper management for further not difficult technical questions.

Adapter design pattern

Ho sostenuto un colloquio presso Tubitak Bilgem (Ankara)

The interview was challenging, featuring detailed questions about radar signal processing and RF sensing. Very lenghty discussion about your undergraduate transcript and previous internships. No HR side to the interviews.

What is the maximum quantization error of an ADC?

3 apr 2022

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Tubitak Bilgem

You answer questions with video record in pre-interview. After that you take more detailed questions in face-to-face interview about the topics of the questions in video-record questions. Other interview questions are generally basics but they test you like "Are you sure?" like questions and attitude to sure you know the topics well.

What are your goals for the future?

29 feb 2024
      Istanbul

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 5 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Tubitak Bilgem (Istanbul) nel mese di ago 2020

Two stages, technical interview around 30 mins and management interview about 15. Technical is really about fundamental concepts for entry level job. Management interview includes tricky hard questions. There were too many people in both of them.

Sampling, Nyquist, Fourier ... lots of dsp questions regarding the position.