Underpaid, overworked - Recensione dipendente - Recruiter presso Kelly

11 mar 2026

Vantaggi

Good PTO to start Quarterly bonuses (depending on quarterly revenue of your business unit)

Svantaggi

Health insurance from a cheap carrier so coverage is not great Unable to purchase PTO as of 2026 Unable to work from home Workload is unmanageable Expectations constantly change Role is constantly changing Layoffs are common Salaried, unable to be eligible for OT Required to be in office 5x a week 5 Sick days available, if you run out you have to use PTO - again with no ability to work from home.

Risposta di Kelly
3mo
We appreciate you sharing this, and we hear your concerns. We're committed to continuing to evaluate how we support our teams, and feedback like this is essential. - Kelly People Experience Team

Esplora altre recensioni su Kelly

24 giu 2026

Vantaggi

Great culture and work life balance

Svantaggi

nothing bad to say about this company

6 gen 2019

Vantaggi

Virtuale, lavora da casa. La paga era ottima, gli orari erano ottimi, lavorano con te e sono molto flessibili, possono sempre prendere i turni se hai meno di 40 ore, (hai programmato 40 ore ma se perdi un giorno quella settimana) puoi scegliere un altro turno dal consiglio di amministrazione

Svantaggi

Non ci sono svantaggi a cui riesco a pensare in questo momento.

Risposta di Kelly
Grazie per aver dedicato del tempo per condividere la tua esperienza e per aver scritto una recensione così dettagliata. Apprezziamo il tuo contributo e siamo felici di sapere che le cose stanno andando bene per te.