ALSTOM

Ricerche correlate: Recensioni su ALSTOM | Offerte di lavoro di ALSTOM | Stipendi di ALSTOM | Benefit di ALSTOM
      Colloqui di ALSTOMColloqui per Project Manager presso ALSTOMColloquio di ALSTOM

Colloquio per Project Manager

8 mag 2025
      Bursa

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso ALSTOM (Bursa) nel mese di mar 2025

I reached out to my network to explore potential opportunities, aiming to secure at least an interview. Three weeks later, I was invited for a single technical round—no HR screening. The interviewer had less experience than me, and the questions were surprisingly basic. A week later, they made an offer at just 62% of my requested salary. I declined and negotiated for a better deal, which resulted in a final offer at 66%, with almost no bonus. I initially accepted the offer but fortunately found a better opportunity and decided to withdraw. HR later called me—not to discuss the process, but to express their frustration. Needless to say, the conversation was quite amusing.

What is lead timefor a manufacturing process?

Altre recensioni di colloqui per Project Manager presso ALSTOM

Colloquio per Chef De Projet

24 set 2025
      Saint-Ouen, Ile-de-France

Ho sostenuto un colloquio presso ALSTOM (Saint-Ouen, Ile-de-France)

Très bon entretien, recruteur sympathique et à l'écoute, très bon échange, très bon fit, globalement très intéressant, très content de ce processus de recherche et d'entretien, un plaisir très grand

Quel est votre parcours ?

Colloquio per Chargé de Projet

24 mar 2025
      Ornans

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso ALSTOM (Ornans)

Processus classique en trois étapes. D'abord un entretien rapide avec une première RH afin de positionner le candidat. Puis entretien plus technique avec des manager. Pour finir par un entretien sur place avec une RH locale et les managers.

"Quelles sont vos prétentions de salaire pour ce poste" des questions classiques.