APM Terminals

Ricerche correlate: Recensioni su APM Terminals | Offerte di lavoro di APM Terminals | Stipendi di APM Terminals | Benefit di APM Terminals
      Colloqui di APM TerminalsColloqui per Manager presso APM TerminalsColloquio di APM Terminals

28 ott 2015
      L'Aia

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 5 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso APM Terminals (L'Aia) nel mese di set 2015

Interessante positie, lang wachten op reactie, eerste gesprek positief, daarna geen enkele persoonlijke reactie meer ontvangen. Online gereageerd, daarna uitgenodigd voor een IQ test en Persoonlijkheidstest online. Recruiter deed toezegging na het telefonische interview om eind van de week contact op te nemen, dat gebeurde niet. De recruiter was telefonisch onbereikbaar en heeft uiteindelijk per email een afwijzing gestuurd. Argument van de afwijzing was een selectiecriteria dat in het gesprek totaal niet aan bod is gekomen. Dat riep bij mij wel vragen op en ik had het aanbod al gekregen om het proces telefonisch te evalueren dus daar ging ik graag op in. Recruiter heeft nooit meer terug gebeld en was telefonisch onbereikbaar. Volgens mij is APM een heel mooi bedrijf, jammer dat een sollicitatieproces op deze manier gevoerd moest worden.

Hoe ziet je werkdag eruit Vertel eens wat meer over jezelf

Altre recensioni di colloqui per Manager presso APM Terminals

21 mar 2015

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso APM Terminals

good and friendly, comfortable, four stages, online,telephonic, personal, presentation, interactive, online followed by on site folowed by personal interview followed by telephonic interview followed by on site interaction and discussions

tell me about yourself

9 feb 2017
      Los Angeles, CA

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso APM Terminals (Los Angeles, CA) nel mese di gen 2014

Great interview process with professional people. It was an easy process if you have good experience and a great background. Looking for qualified people with excellent work ethics and sound judgment.

Why do you want to work here.