ASML

Ricerche correlate: Recensioni su ASML | Offerte di lavoro di ASML | Stipendi di ASML | Benefit di ASML
      Colloqui di ASMLColloqui per Systems Integration Engineer presso ASMLColloquio di ASML

Samsung Electronics

Altre recensioni di colloqui per Systems Integration Engineer presso ASML

Colloquio per Systems Integration Engineer

14 dic 2016
      Wilton, CT

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. Ho sostenuto un colloquio presso ASML (San Jose, CA) nel mese di giu 2019

First, HR phone interview: ~40 minutes Questions about Visa status, the earliest date to work, why ASML, my strengths Second, Manager phone interview:~20 minutes To start with self-introduction, following by some questions about resume, not many technical questions

My internship experience

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso ASML (Wilton, CT)

I was contacted by a recruiter from a reputed Job Agency. 1. Phone Call, 30 mins , Spoke about my projects, and Co-op/Internship. 2. Onsite, Met close to 7 people , I had to give a presentation. Overall, amazing experience. I loved talking to people who interviewed me. 1. The presentation was all about my work. A group of 8 interviewers were the audience. 2. Conceptual questions. 3. MATLAB questions. 4. Behavioral questions.

Since I was confident in the skills and projects I had mentioned on my resume and my linkedin page. I did not find any question to be difficult.