ASML

Ricerche correlate: Recensioni su ASML | Offerte di lavoro di ASML | Stipendi di ASML | Benefit di ASML
      Colloqui di ASMLColloqui per Manufacturing Engineer presso ASMLColloquio di ASML

18 nov 2022
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso ASML nel mese di set 2022

A bench of 4 people asking questions one by one. Ist question related to resume then about personality and so on. Mainly interested in communication skills and technical abilities. One should appear confident and reliable.

Tell me about yourself? Tell me your weakness and strengths

Altre recensioni di colloqui per Manufacturing Engineer presso ASML

19 giu 2024
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso ASML nel mese di giu 2024

The interviewing proces takes a lot of time and is build up out of multiple rounds. The total proces lasted about 2 months. You start by sending your CV and cover letter, after this you do a video recording interview where you anwser basic questions, After this you will need to make a test. You will get an interview and during this you will talk about your test results

Are you open to working internationally?

5 nov 2022
      Eindhoven
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso ASML (Eindhoven)

There were no problems with the interview process itself. However, when I got rejected, I didn’t receive any email or any notification. I was just ghosted. They told me that I would receive a response from the within a week on whether I was accepted or rejected, however after a whole month, I did not receive any word.

How would you change the design of this product to increase the ease of maintenance.

Samsung Electronics
      Franklin Electric