Accenture

Ricerche correlate: Recensioni su Accenture | Offerte di lavoro di Accenture | Stipendi di Accenture | Benefit di Accenture
      Colloqui di AccentureColloqui per Loan Processor presso AccentureColloquio di Accenture

Colloquio per Loan Processor

25 apr 2013
      Charlotte, NC

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Accenture (Charlotte, NC)

Interview process consisted of 3 total interviews. 1 skills assessments, 1 situational interview, and 1 face to face interviews with Senior managers

Tell me about a difficult time you had with a client and how you over came that situation?

Altre recensioni di colloqui per Loan Processor presso Accenture

Colloquio per Loan Processor

4 gen 2017
      Charlotte, NC

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Accenture (Charlotte, NC) nel mese di set 2012

I had a phone interview. 3 days later did face to face interview was hired the next day. Phone interview they went over my resume and asked about what I did with previous companies then had me do a Processor test. If I passed that I would be invited to the next steps. I passed in the face to face interview she asked mostly situation questions and customer service based questions how would I work with disgruntled customer. Then I was asked to explain how I organize my day.

How do you go about managing your Pipeline beginning to end.
      2 risposte