Accenture

Ricerche correlate: Recensioni su Accenture | Offerte di lavoro di Accenture | Stipendi di Accenture | Benefit di Accenture
      Colloqui di AccentureColloqui per Consulting Analyst presso AccentureColloquio di Accenture

2 nov 2015
      Los Angeles, CA

Altre recensioni di colloqui per Consulting Analyst presso Accenture

10 apr 2026

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Accenture (Los Angeles, CA) nel mese di ott 2015

First round was on campus and completely behavioral. Then the second round included two back to back interviews: one case interview and on behavioral. The case interview was on the harder side of the scale compared to other ones I have done in the past but definitely interesting. They said they would contact me within a week with their decision in terms of employment.

Why Accenture?

Why consulting?

Ho sostenuto un colloquio presso Accenture

Primo colloquio consiste in una breve presentazione di te stesso in massimo quattro minuti e in un assessment di gruppo per la risoluzione di un case da loro proposto, dove si lavora in gruppo con altri candidati e si arriva ad una proposta finale in 50 minuti di tempo

2 apr 2026
      Sydney

Ho sostenuto un colloquio presso Accenture (Sydney)

Apply online, OA games and personality questions, Phone Screen where they ask tell me about yourself etc , AC, MD interview. Relatively good process in comparison. Not much else to say really

11 nov 2025
      Londra, Inghilterra

Ho sostenuto un colloquio presso Accenture (Londra, Inghilterra)

Had to fill in an application, basic CV questions. Then got invited to complete a test with situational judgement questions, numerical and logical reasoning questions. It said it would take 80 minutes but I found it longer.

What are your hobbies etc