Acmegrade

Ricerche correlate: Recensioni su Acmegrade | Offerte di lavoro di Acmegrade | Stipendi di Acmegrade | Benefit di Acmegrade
      Colloqui di AcmegradeColloqui per Business Development Associate (BDA) presso AcmegradeColloquio di Acmegrade

11 nov 2025
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Acmegrade (Bengaluru) nel mese di nov 2025

Aptitude test (very basic) in Google form GD on current topics (online) HR behavioural questions Communication and speaking skills is seen there It was easy Bda role 6-8lpa Intern 18k+10k

What is bda and what do you know about acmegrade

Altre recensioni di colloqui per Business Development Associate (BDA) presso Acmegrade

18 feb 2026
      Chennai

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. Ho sostenuto un colloquio presso Acmegrade (Chennai) nel mese di dic 2025

first the interviewer introduced himself and asked for my self introduction ,asked about my projects i have done in my college days. THATS IT!!!!. He then asked whether i have any questions for him i asked about the company culture , environment ect.

self introduction my projects thats it

8 nov 2025
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. Ho sostenuto un colloquio presso Acmegrade (Bengaluru) nel mese di nov 2025

Aptitude test (Google Forms) selects everyone who attempts aptitude for the next round , Virtual Group Discussion (e.g., Women Empowerment, Robots vs. Humans) lasted up to 10mins with 25 groups each group consisting of 15 memebers , and a 10-minute virtual interview are parts of the selection process.

Tell about urself Why non tech role coming form tech background Describe urself in one word Why our company? What do u know abt the job role? Why should we hire you Name one achivement in ur life Describe a sitaution in ur life where u handled calmly How to handle a angry client Sell me a digital watch

The Intern Group
      Jhpiego