Air Arabia

Ricerche correlate: Recensioni su Air Arabia | Offerte di lavoro di Air Arabia | Stipendi di Air Arabia | Benefit di Air Arabia
      Colloqui di Air ArabiaColloqui per Cabin Crew presso Air ArabiaColloquio di Air Arabia

7 mag 2025
      Sharjah
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Air Arabia (Sharjah) nel mese di ott 2021

one by one interview with chair person and online screening. Online screening was quite simple and easy however, everything could be approved or checked by recruiter. one by one interview is simple.

Tell me about yourself it was a key question

Altre recensioni di colloqui per Cabin Crew presso Air Arabia

29 ott 2025
      Seoul

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Air Arabia (Seoul) nel mese di ott 2025

one discussion about the duties as a air arabia cabin crew. This session was managed by a cabin crew academy serving as a recruitment agency. After waiting to be called in, I participated in a group discussion that lasted for about five minutes, and the session ended shortly after.

duties as a air arabia cabin crew.

18 mag 2025
      Colloquio difficile

Ho sostenuto un colloquio presso Air Arabia

the interview was really really amazing with air arabia company ( introduction / english & math test / grooming check / face to face ( HR) ) wishing me a good luck

introduce yourself why do you want to be a flight attendant

23 nov 2024
      Sharjah

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Air Arabia (Sharjah) nel mese di nov 2024

1- introduction 2- english/ math test 3- grooming 4- final interview need to be well groomed. proper outfit. need to have all the required documents. need to be well spoken. always smile.

1- what do you want to work with air arabia as a cabin crew?