Altimetrik

Ricerche correlate: Recensioni su Altimetrik | Offerte di lavoro di Altimetrik | Stipendi di Altimetrik | Benefit di Altimetrik
      Colloqui di AltimetrikColloqui per Senior Staff Engineer presso AltimetrikColloquio di Altimetrik

15 mag 2025
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Altimetrik (Bengaluru) nel mese di mag 2025

HR called and schedules Interview from call via third party. Too many rounds and Interviewers only concentrate on theory instead of practical knowledge. Only gave 1 round. total 5 rounds

They concentrate only on theory, they will tell you about DSA but will ask only theory things What is thread, is array thread safe, RedBlack tree, etc. I dont suggest you to appear and waste time if you are solving Leetcode. they never ask to write code. Just go learning theory like school kids.

Altre recensioni di colloqui per Senior Staff Engineer presso Altimetrik

27 set 2025
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Altimetrik (Bengaluru) nel mese di set 2025

It consists of 2 round as I am an Immediate Joiner. I think for candidate with high notice period they take 4 round. For me 1st round is mostly focused on DSA and 2nd round is client round.

In first round interviewer asked below question. 1. Given a mathematical expression as a string, evaluate it using the reverse BODMAS rule.
Reverse BODMAS rule — that is, apply operations in the following order:  Subtraction → Addition → Division → Multiplication  Input : “3 + 2 * 4 - 1” output : 15 Input : “12 + 5 * 3 - 7” output : -68 2. Given a m x n grid filled with non-negative numbers, find a path from top left to bottom right, which minimizes the sum of all numbers along its path. Ex:
Input: grid = [[1,3,1],[1,5,1],[4,2,1]] Output: 7

16 lug 2025
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. Ho sostenuto un colloquio presso Altimetrik (Bengaluru) nel mese di lug 2025

I have just attend 1st round , They will do all general verification and Ask about your project and experience , They didn't even asked any basic question they redirectly asked only react coding

Write a code accomplish accordian functionality

BTC Business Technology Consulting