American Airlines

Ricerche correlate: Recensioni su American Airlines | Offerte di lavoro di American Airlines | Stipendi di American Airlines | Benefit di American Airlines
      Colloqui di American AirlinesColloqui per Revenue Management presso American AirlinesColloquio di American Airlines

9 feb 2011
      Fort Worth, TX

Altre recensioni di colloqui per Revenue Management presso American Airlines

10 giu 2017

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. Ho sostenuto un colloquio presso American Airlines

Colloquio difficile

La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso American Airlines (Fort Worth, TX) nel mese di feb 2011

Job Posted through College recruiting. Interview consited of a 30 minute case study and a 30 minute 1:1 interview. Interviewers were very fast paced because they were interviewing 25 people that day. One should research flight capacity procedures, frequent flyer programs, and think of what to do for specific scenarios (aka. Full flight to Maui, how many seats should we reserve for frequent flyers).

You are in a garage sale, you're selling your TV for 100 and your neighbor is selling the exact same TV for 50, what should you do?

How much money did residents of DFW spend on gasoline in 2008?
      14 risposte

I applied through college recruiting. First a phone screen, I and have not heard from them 2 months. I heard on site would be back to back interview, and is pretty hard.

basic behavior questions and some small case questions like what do you consider to open a bar.

27 mar 2017
      Dallas, TX
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto 3 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso American Airlines (Dallas, TX) nel mese di ott 2016

It was a phone interview and then a case study sent through email. The phone interview had a lot of behavioral questions rather than your standard interview. I think they wanted to know more about how to respond/react to tough questions.

What was your favorite childhood game?

30 set 2016
      West Lafayette, IN

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto più di una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso American Airlines (West Lafayette, IN) nel mese di set 2016

Phone Interview and then a 45 minute case study. I received an email telling me that a person from the aa team would be calling me at a particular time on a particular date. After the interview the person gave me a case study for which I had not prepared as it was completely unexpected in a phone interview.

Why are you interested in working at aa?

How do you see yourself fit into this position?

Tell me about your past experiences?