American Express

Ricerche correlate: Recensioni su American Express | Offerte di lavoro di American Express | Stipendi di American Express | Benefit di American Express
      Colloqui di American ExpressColloqui per Virtual Customer Service Representative presso American ExpressColloquio di American Express

5 apr 2018

Altre recensioni di colloqui per Virtual Customer Service Representative presso American Express

5 mar 2019
      Los Angeles, CA
      Colloquio difficile

I have submitted several applications online for virtual positions. Although I am qualified, I do not get an opportunity to interview. I believe it is because I have self identified as a disabled veteran.

Unable to get an interview after applying to over 25 positions. Company may have an issue with hiring applicants indicating they have a disability.
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso American Express (Los Angeles, CA) nel mese di feb 2019

Long interview process. After passing online test, you will do an initial interview with a recruiter and if you move forward you will then take part in a video "hire view." Interview consist of many "give an example of a time" questions and role playing scenarios. Be prepared to think of past sales measures and how you've handled difficult clients. Very in depth background check. Be sure dates of all past employments and accurate and verifiable.

How would you handle a call where someone wasn't taking full advantage of their benefits?

24 ago 2018
      Dallas, TX

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso American Express (Dallas, TX) nel mese di ago 2018

the interview process is lengthy, i applied online, and approx couple of weeks later got the hirevue digital interview, another couple of weeks went by and was contacted by hr, then went through to second round, with hiring managers, and told would be contacted within a week, HR gave detailed info about position so now just a wait and see.

Describe a situation that you had to deal with a technical problem?