American Express

Ricerche correlate: Recensioni su American Express | Offerte di lavoro di American Express | Stipendi di American Express | Benefit di American Express
      Colloqui di American ExpressColloqui per EDA/CFR Analyst presso American ExpressColloquio di American Express

11 set 2020

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso American Express nel mese di set 2020

There were 4 rounds of the process. 1. Aptitude+Sql+Coding Test 2. Tech Round 1 3. Tech Round 2 4. HR round Tech rounds focused on skillset and projects. Test consisted of 2 Easy Coding questions. There was less time to solve aptitude questions along with SQL mcqs.

A question based on Permutations and Combinations

A question based on SQL Query

My project description done during internship.

Altre recensioni di colloqui per EDA/CFR Analyst presso American Express

9 set 2020

Ho sostenuto un colloquio presso American Express

online test + interviews 1 or 2 Tech interviews and 1HR interview (Puzzles Guesstimates Project based ques) Tech(Resume based ques SQL Python Cpp ) What is a credit card? Working of credit card? How do credit card companies earn?

Resume based questions Project Based ques What is a credit card? Working of credit card? How do credit card companies earn?

25 ago 2020
      Nuova Delhi

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso American Express (Nuova Delhi) nel mese di ago 2020

First there was test of 75 minutes which consisted of Aptitude and Coding Sections. 62 aptitude questions in 45 minutes and 2 easy coding questions in 30 minutes. 24 students were shortlisted for interviews. There were 3 rounds: 1 . Technical 2. Technical +HR 3. HR

Round 1 Easy questions on writing sql queries using join Project discussion and React Sort a list Round 2 Project Discussion Managerial Questions Business Model of AMEX what is NodeJS and Socket IO Round 3 Typical HR round