Amity Teachers

Parte di KDDI

Ricerche correlate: Recensioni su Amity Teachers | Offerte di lavoro di Amity Teachers | Stipendi di Amity Teachers | Benefit di Amity Teachers
      Colloqui di Amity TeachersColloqui per NET (Native English Teacher) presso Amity TeachersColloquio di Amity Teachers

Colloquio per NET (Native English Teacher)

22 mag 2026
      Matsumoto, Nagano

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Amity Teachers (Matsumoto, Nagano)

It may have changed over the years. However, I took part in a three stage interview. Two of those stages I had to demonstarte a model lesson and then show improvement from the feedback given. The third stage, will be feedback and a job offer.

If I had any background with teaching.

Altre recensioni di colloqui per NET (Native English Teacher) presso Amity Teachers

Colloquio per Native English Teacher (NET)

17 dic 2022

Ho sostenuto un colloquio presso Amity Teachers

First, would be a one-way interview via Spark hire. About 9 questions, unlimited think times, unlimited takes. Part of it would be a demo on how you would teach a song to kids (3mins). Once you passed, then you’ll have your first personal interview, it would include a 10min teaching demo, any subject of your choice, and another song. Once you passed, you’ll have your third personal interview which will include the same demo class you did but with improvements from feedback they gave. Once you passed, they will check your documents- references, resume etc - to see if you are eligible to work in Japan as a NET. Then offer you a job

Why do you want to work in Japan?

Colloquio per Native English Teacher (NET)

17 nov 2022

Very straightforward process. It was a one-way interview where you receive a question prompt and have to record your response in a video. The answers can only be up to 1 minute long, but you have unlimited time to prepare and an unlimited number of retakes.

What is the difference between a good teacher and a great teacher?