Analog Bits

Ricerche correlate: Recensioni su Analog Bits | Offerte di lavoro di Analog Bits | Stipendi di Analog Bits | Benefit di Analog Bits
      Colloqui di Analog BitsColloqui per Analog Design Engineer presso Analog BitsColloquio di Analog Bits

Samsung Electronics

Altre recensioni di colloqui per Analog Design Engineer presso Analog Bits

Colloquio per Analog Design Engineer

3 mag 2025
      Sunnyvale, CA

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Analog Bits (San Jose, CA) nel mese di gen 2014

I applied on the university recruiting website in January 2014 and the process took about 1 week.

Lots of digital questions, like NAND, NOR gate logic, optimization and inverter matching.

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. Ho sostenuto un colloquio presso Analog Bits (Sunnyvale, CA)

It was a bad experience, I didnot expect the same glass door questions those have been asking since ten years, these guys needs to get updated. The interviewer is not being patient and also not giving hints if you want to try also.

Nmos and pmos source connected to ground and vdd and removed after a while.