Aneja Associates

Ricerche correlate: Recensioni su Aneja Associates | Offerte di lavoro di Aneja Associates | Stipendi di Aneja Associates | Benefit di Aneja Associates
      Colloqui di Aneja AssociatesColloqui per Associate presso Aneja AssociatesColloquio di Aneja Associates

25 giu 2021

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto più di una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Aneja Associates

Basic interview questions regarding Internal Audit, personal background, professional background, understanding of internal audit process, likes interests, etc. You may also be described a situation and asked how would you respond or tackle the situation.

Prior experience on Internal Audit

Altre recensioni di colloqui per Associate presso Aneja Associates

2 lug 2019

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. Ho sostenuto un colloquio presso Aneja Associates

2 rounds with basic internal audit reviews and just need to be confident.....there is hr round where in details of your education , experience is asked and then director round where in technical questions to judge your aptitude doe the post or industry in particular.

Audit findings

17 feb 2020
      Mumbai

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Aneja Associates (Mumbai) nel mese di nov 2018

Two rounds were conducted, One by HR asking details about resume & Self, Second by director asking about past work experience and knowledge about internal Audit. Overall quite an easy interview. Cleared with much hassle. Always will ask about Expected Salary. Make sure u quote 40% from your current salary.

Wat is Internal audit ? or How would u go abt for an Internal audit? or Describe process of internal audit?