AniView

Ricerche correlate: Recensioni su AniView | Offerte di lavoro di AniView | Stipendi di AniView | Benefit di AniView
      Colloqui di AniViewColloqui per Data Analyst presso AniViewColloquio di AniView

Colloquio per Data Analyst

9 mar 2025

Ho sostenuto un colloquio presso AniView

Analyze a USE CASE about YOUTUBE data in pyhton and BI tool and later make a presentaion about the insight an action items of the data make an escape room to show creativity

Data Extraction & Processing: How would you extract and clean YouTube data using Python? Which Python libraries would you use to analyze YouTube metrics (e.g., views, watch time, engagement)? How would you handle missing or inconsistent data in YouTube datasets? BI Tool & Visualization: Which BI tool would you choose to present YouTube data insights, and why? How would you visualize trends in video performance over time? Can you describe how to create a dashboard that tracks audience engagement metrics? Data Insights & Decision-Making: What key insights would you look for when analyzing YouTube channel performance? How would you determine the best-performing content on a YouTube channel? If a YouTube channel’s watch time is decreasing, what data-driven recommendations would you provide?