- Naar interim voor gesprek geweest
- Eerst een test gedaan met 5 vragen op basis van bedrijf die B-Connected als klant heeft
- Nadien als deze correct waren hebben wij een rollenspel gedaan, waarbij ik een voorbeeld kreeg van een fictief bedrijf en klant (dus persoon van interim) moest overtuigen voor aankoop product
-uitgenodigd om bij bedrijf te gaan en daar gesprek met HR gehad in groep van ongeveer 5 personen
Domande di colloquio [1]
Domanda 1
- Geef ons een voorbeeld hoe je een product zou voorstellen aan klant
Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso B-Connected (Bruxelles)
Colloquio
- Naar interim voor gesprek geweest
Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso B-Connected (Sint-Jans-Molenbeek, Brussels) nel mese di feb 2018
Colloquio
Een van de weinige goede coaches die er waren bij Beco heeft mijn sollicitatie afgenomen na een gesprek met de interim-consulent.
Tijdens de sollicitatie en de eerste maanden na aanname binnen Beco heb ik enkel positieve ervaringen mogen beleven, maar dit is spijtig genoeg niet lang mogen blijven duren.