BCforward,

Ricerche correlate: Recensioni su BCforward, | Offerte di lavoro di BCforward, | Stipendi di BCforward, | Benefit di BCforward,
      Colloqui di BCforward,Colloqui per Content Review Analyst presso BCforward,Colloquio di BCforward,

1 lug 2019
      San Diego, CA

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso BCforward, (San Diego, CA) nel mese di dic 2016

Extremely simple, they're really hire anyone. Usually interview is done via webcam or phone, never really meet the person you interviewed with or spoke to on the phone. Afterwards they send you to your location to meet your team and just do a simple introduction about everyone you'll be working with.

How would you handle an unlawful order from a superior?
      2 risposte

Altre recensioni di colloqui per Content Review Analyst presso BCforward,

19 feb 2021
      San Jose, CA

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. Ho sostenuto un colloquio presso BCforward, (San Jose, CA) nel mese di set 2018

I had a quick phone interview with a recruiter. Then, I got one on-site interview that lasted about 30 minutes. It was a pretty straight forward interview with typical questions you'd expect. The last questions were digging at your personality and whether you were a fit for Google.

1. If a penguin in a Sombrero suddenly appeared in a meeting, what would you say to him? 2. If you were to pick a famous person in the past or present, who would it be, and why?

7 feb 2022

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso BCforward, nel mese di ago 2018

I had just one interview . The Interview itself is pretty easy, just talked about your basic questions (your prior experience, can you manage to watch sensitive videos), nothing special.

About your prior experience, etc.

IBM
      Dell Technologies