BT Group

Ricerche correlate: Recensioni su BT Group | Offerte di lavoro di BT Group | Stipendi di BT Group | Benefit di BT Group
      Colloqui di BT GroupColloqui per Strategy Specialist presso BT GroupColloquio di BT Group

Orange
      Huawei Technologies
      Ericsson
      SIB Systems

14 apr 2009

Altre recensioni di colloqui per Strategy Specialist presso BT Group

8 mar 2013
      Londra, Inghilterra

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso BT Group nel mese di apr 2008

Was very well done and well communicated.

Case questions on Mobile phone (even though BT does not have a mobile phone network)

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso BT Group (Londra, Inghilterra)

Pretty straightforward interview process - starting with a phone screen just understanding basic motivations, interest in the organisation, programme et al, followed by case, general interviews to assess analytical skills, problem solving skills, communication skills and general cultural fit

Top trends you're interested in tech/telecom, interest in London as a geography, biggest learnings from past experiences, key achievements from professional career

9 ott 2015
      Londra, Inghilterra

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto 2 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso BT Group (Londra, Inghilterra) nel mese di nov 2011

Recruited through MBA career services. Phone screen, on-campus interview, F2F assessment centre in London. Both behavioural and case-based interviews. As this was a strategy role, focused on analytical abilities, where you've led change in prior roles, case-based interviews, and teamwork assessment. Was done through campus recruiting, so followed a very standard process and took about 2 months to complete the entire process.

Tell me about a time when you implemented a change initiative and what were the results?