Basic-Fit

Ricerche correlate: Recensioni su Basic-Fit | Offerte di lavoro di Basic-Fit | Stipendi di Basic-Fit | Benefit di Basic-Fit
      Colloqui di Basic-FitColloqui per Gastheer/gastvrouw presso Basic-FitColloquio di Basic-Fit

5 mar 2026
      Emmen, Drenthe

Altre recensioni di colloqui per Gastheer/gastvrouw presso Basic-Fit

26 mag 2026

Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. Ho sostenuto un colloquio presso Basic-Fit (Emmen, Drenthe) nel mese di gen 2023

De sollicitatieprocedure was eenvoudig en overzichtelijk. Ik heb mijn cv en motivatiebrief opgestuurd en werd daarna uitgenodigd voor een gesprek. Na dit gesprek kreeg ik al snel te horen dat ik was aangenomen voor de functie.

Zeer teleurstellende HR-dienst. Je wordt afgewimpeld met een standaardantwoord dat de vacature zogezegd gesloten zou zijn, terwijl die gewoon nog openstaat. Daarbovenop ontvang je een kortingsbon die al twee jaar vervallen is. Allesbehalve professioneel en gewoonweg lachwekkend.

18 lug 2024
      Roeselare, West Flanders

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Basic-Fit (Roeselare, West Flanders) nel mese di lug 2024

je solliciteert op de website. duurt 2-3 weken lang tot je een antwoord krijgt voor op een 1ste interview te gaan in de club zelf. als je een goede 1ste indruk heb gemaakt kan je langskomen voor een 2de gesprek

Wat begrijp je onder service?

19 lug 2023

Online document invullen 1ste gesprek cluster manager 2de gesprek regio manager Onboarding Online document invullen 1ste gesprek cluster manager 2de gesprek regio manager Online document invullen 1ste gesprek cluster manager 2de gesprek regio manager

Waarom basic fit? Werking club