Bioverse

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Bioverse | Offerte di lavoro di Bioverse | Stipendi di Bioverse | Benefit di Bioverse
      Colloqui di BioverseColloqui per UX/UI Product Designer presso BioverseColloquio di Bioverse

Colloquio per UX/UI Product Designer

18 nov 2024
      New York, NY

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Bioverse (New York, NY) nel mese di nov 2024

They do not list their salaries on their job descriptions (even though they're based in NY and have NY-based jobs), had me sign an NDA before the interview, assigned a design challenge for me to do in 7 days. They did not get back to me about any of my questions about the design challenge. When I shared my work with them, they never let me know that they got it. I could see that they did open the file and had access, so I revoked their access. But it was probably too late - they have never gotten back to me. They ghosted me DURING the take-home design challenge. They also said this was a founding UX role but they were going to have me do social media as well. They do not value or understand UX, let alone people looking for work.

Have you designed social media content in Figma?